O nas

 

V pričetku leta 2014 se nam je ponudila priložnost za samostojno nastopanje na trgu inštalacij in montaž v avtomobilski industriji. Na začetku smo na tržišču nastopali s podjetjem Peter Aplenc s.p., elektro storitve, ker pa smo bili že od samega začetka trije idejni voditelji, smo julija 2014 odprli podjetje AVK Avtomatizacija d.o.o.

Naše podjetje temelji na kvalitetnem delu ter profesionalnih odnosih do strank in svojih zaposlenih, ki jim zagotavljamo dobre delovne pogoje in skrbimo za tehnično nadgradnjo njihovega znanja. Svojim strankam vedno zagotavljamo, da je delo opravljeno pravočasno ter po vseh naših in industrijskih standardih kakovosti. Skrbimo tudi, da smo opremljeni s kakovostnim orodjem, ki ga potrebujemo za svoje delo, saj smo lahko samo s profesionalnim orodjem maksimalno učinkoviti.

Ker je v naši industriji veliko povpraševanje po kadru za programiranje, smo se odločili, da razširimo storitve s programerji robotov. Trenutno imamo štiri zaposlene, ki imajo opravljen certifikat KUKA KRC4. Ker večino storitev izvajamo na tržišču ZDA, smo se leta 2015 odločili, da tam odpremo podjetje in si tako zagotovimo lažje delovanje in večjo prepoznavnost.